Szövetkezetünk Adatai:

 

Név:                 Szöv-Bau Szociális Szövetkezet

Székhely:        6000 Kecskemét, Bocskai utca 9. 3. em. 9.

Alapítás éve:  2014

Adószám:       25075115-2-03

A szövetkezet alapító tagjai között többen sokéves vállalkozói, építőipari tervezési, kivitelezési, beruházás szervezési, irányítási gyakorlattal rendelkeznek.

Korábbi vállalkozási formákban az alapító tagok külön, illetve együtt is szereztek már legalább 15 éves építőipari, vállalkozási gyakorlatot, ami szavatolja a jövőben tervezett projektek következetes és szakszerű megvalósítását.  

 

Korábbi tevékenységenk közűl referenciaként több mint 14 milliárd forintos beruházás szervezői, tervezési, kivitelezési és műszaki ellenőri tevékenységet tudunk felmutatni.  A referenciák között szerepelnek raktárak, ipari létesítmények, csarnokok, mezőgazdasági tárolók, irodák, művelődési házak, emlékhely, templomok, társasházak, iskolák, óvodák és lakóházak is.

 

Szakmai elkötelezettségünknek tekintjük a tervezési munkáknál, és a kivitelezések megvalósítása során a környezetvédelmi előírások szem előtt tartásával, olyan technológiák alkalmazásának preferálását, melyeknél a káros anyag kibocsátás a lehető legkisebbre mérsékelhető, a beruházások ökológiai lábnyoma a minimálisra csökkenthető.